Hyppää sisältöön

Lapinlahti GolfOpen 2020 Tahkon uudella kentällä

Lapinlahti GolfOpen 2020 Tahkon uudella kentällä Ilmoittautuminen on käynnissä Lapinlahti GolfOpen 2020 kilpailuun joka järjestetään Tahkon New Course (Lake & Forest) kentällä 1.8.2020 kello 11:50 -12:40. Kilpailuun on siis varattu 5 lähtöä, joten 20 ensimmäistä ilmoittautunutta ehtii mukaan. Ilmoittautukaa golf.juuduu.fi -sivuston lomakkeella, Tahko Golfclub ei ota vastaa ilmoittautumisia, lomake löytyy tuolta sivustoltamme yläpalkin kohdasta "Ilmoittautuminen". Lapinlahden mestaruuspokaali ratkaistaan Scratch -eli lyöntipelisarjassa.

Tervetuloa mukaan kaikki lapinlahtelaiset tai jotenkin löyhästi Lapinlahteen liittyvät golfarit.

Pelaamme entiseen tyyliin sekä Pistebogey- että Scratch eli tasoitukseton lyöntipelisarjan, kaikki osallistujat osallistuvat automaattisesti kumpaankin sarjaan. Tänä vuonna teemme sääntöihin sellaisen muutoksen, että ns. "viivoja" eli tuloksettomia reikiä ei merkata vaan kun tulos menee 5 -yli parin, se merkataan reiän tulokseksi. Tällöin KAIKKI osallistuvat myös lyöntipeliin eikä yhdellä epäonnisella reiällä vielä menetä Scratc -tulostaan.

Jokainen maksaa omat kierroksensa ja kilpailumaksu on 10 € joka maksetaan etukäteen tilille FI58 1241 3500 0019 62. Tällä kilpailumaksulla rahoitamme palkinnot, toivomme sen lisäksi toivomme että jos saatte sponsoripalkintoja tutuilta yrittäjiltä tai työpaikoiltanne, kaikki on tervetullutta. Pyrimme siihen että kaikki saa palkinnon, tämä on tiukka mutta hyvän mielen kilpailu :)

Uutinen 267Päivitetty 15.07.2020 klo 07:02 - Jari Kuokka