Hyppää sisältöön

Lapinlahti GolfOpen 2021

Lapinlahti GolfOpen 2021 pelattiin yhdistettynä kilpailuna Koronan vuoksi niin, että palkinnot jaettiin sekä Lapinlahden mestaruudesta, että kinkkukisasta samassa kisassa mutta eri sarjassa. Sää oli suoraan sanottuna aamusta aivan kauhea, tuuli todella kovaa ja lämpöä oli +5 astetta. Toki vettä ei satanut, iltapäivällä sitten jo aurinkokin vähän pilkahteli pilvien välistä ja lämpö nousi sinne +10 asteen tietämiin. Tästä huolimatta, porukalle tehtiin 5 birdietä elikäs birkkua, huikea suoritus jo sekin!

Lapinlahden golfmestaruus jaettiin Scratch eli tasoittamattomassa lyöntipelissä, pokaalin ja mestaruuden vei tänä vuonna Matti Laitinen (Tarina Golf)

Kinkku jaettiin Pistebogey -sarjassa eli siinä vaikuttivat tasoitukset joten kaikilla oli mahdollsisuus päästä kinkun makuun. Tänä vuonna kinkku meni Mirja Martikaiselle 34 bogeypisteellä.